MERIDIAN Grup

Excelenta- Tintim catre cele mai inalte standarde profesionale si depunem toate eforturile pentru a progresa continuu in tot ceea ce facem.

Profesionalism Suntem dedicati activitatii pe care o desfasuram si dam dovada de un inalt grad de competenta in sfera noastra de lucru.

Inovatie- Ne folosim permanent de experienta dobandita pentru a le livra clientilor nostri cele mai noi si practice solutii.

Acestea sunt valorile care stau la baza Grupului MERIDIAN si care i-au guvernat evolutia in cei peste 20 de ani de activitate. Eforturile sustinute pentru aplicarea acestor valori au facut ca MERIDIAN Grup sa devina nu doar o companie importanta din mediul de business din Romania, ci si un partener de incredere pentru toti clientii si colaboratorii sai.

In cadrul grupului MERIDIAN ne mandrim cu puternicul devotament al angajatilor nostri si cu realizarile deosebite care rezulta din acest gen de devotament. Inaltul nivel de cooperare dintre membrii echipei nu poate fi insa atins decat intr-o atmosfera de incredere, de comunicare deschisa, sincera si de respect. Fiecare membru al echipei este constient de faptul ca, prin deciziile pe care le ia, prin atitudinea si prin comportamentul adoptate, devine responsabil de imaginea grupului MERIDIAN in societate.

Astfel, entuziasmul, spiritul de munca in echipa, precum si permanenta orientare catre dezvoltarea profesionala se reflecta in calitatea serviciilor pe care le oferim si in gradul inalt de satisfactie al clientilor care apeleaza la serviciile noastre.

Companiile din grupul MERIDIAN isi desfasoara activitatea in domenii dintre cele mai diverse, obiectivul principal fiind acelasi: furnizarea de produse si servicii la cele mai inalte standarde.

 

MERIDIAN AUTOwww.automeridian.ro

  • Vanzari auto noi – ii invitam pe clientii nostri in doua showroom-uri auto MERIDIAN in care pot admira si testa cele mai noi modele marca Dacia si Renault si unde consilierii de vanzari le stau la dispozitie pentru a le oferi detalii tehnice si comerciale si a-i ajuta să faca cea mai buna alegere.
  • Service auto multimarca – atelierele MERIDIAN de mecanica si de caroserie dispun de personal profesionist, cu vasta experienta, ce efectueaza lucrari de intretinere si reparatii pentru toate autoturismele aflate in garantie si post-garantie, marca Dacia – Renault, dar si alte marci.
  • Servicii de asigurari – colaboram cu cele mai importante societati de asigurare-reasigurare prezente pe piata romaneasca si oferim servicii care includ toate tipurile de asigurari, atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

MERIDIAN Ocazie: www.meridianocazie.ro

  • Vanzari auto second-hand MERIDIAN Ocazie isi asteapta clientii cu un parc de peste 200 de modele de autovehicule rulate, de diferite marci, verificate si testate de personal autorizat, cu istoric de achizitie si service in intregime cunoscut si beneficiind de garantie conform normelor in vigoare.

MERIDIAN Leasingwww.meridianleasing.ro

  • Leasing financiar si leasing operational - Prin intermediul serviciilor de finantare oferite de MERIDIAN Leasing poti obtine Leasing Financiar sau Operational pentru intreaga gama de vehicule si utilitare, noi sau rulate. Fara stres sau batai de cap: tu alegi doar masina, de finantare, inmatriculare si asigurare ne ocupam noi. MERIDIAN Leasing ofera solutii de finantare catre persoane fizice, persoane juridice si PF, indiferent de venit.

MERIDIAN TAXI si NATIONAL TAXI: www.meridiantaxi.ro www.nationaltaxi.ro

  • Taximetrie – suntem printre primii furnizori de servicii de taximetrie din Romania. Ne adaptam in permanenta la nou, cautam tehnologii, introducem servicii noi pentru a depasi asteptarile clientilor nostri.

MERIDIAN RENT A CAR: www.rentacarmeridian.ro

  • Inchirieri Auto – oferim spre inchiriere autoturisme si accesorii auto, oferindu-le clientilor posibilitatea de a a alege din peste 100 de modele auto, in functie de preferinte. Tinem cont de toate solicitarile pe care le primim si venim in intampinarea ta cu solutii complete care iti vor satisface nevoile.

ASCEND Mediawww.ascendmedia.ro

  • Publicitate neconventionala – publicitate pe tranzit, ce foloseste drept suport masinilie de taxi (atat exteriorul, cat si interiorul acestora) si publicitatea in lifturile din blocuri de locuinte si cladiri de birouri

MERIDIAN Constructwww.meridianconstructii.ro

  • Constructii – constructii noi, consolidari si restaurari, amenajari interioare, consultanta tehnica de proiect, managementul costurilor, facilitarea obtinerii autorizatiilor si avizelor sunt doar cateva dintre serviciile pe care le oferim in domeniul constructiilor. Compania dispune de cele mai avansate tehnologii si de o gama diversificata de produse, reusind astfel sa raspunda cu succes cerintelor clientilor sai.

MERIDIAN Energy

  • Energie prin microhidrocentrale – asiguram servicii complete in domeniul furnizarii de energie electrica si le oferim clientilor nostri solutii dedicate si adaptate cerintelor lor.

Mai multe detalii despre activitatea noastra gasesti accesand www.meridiangrup.ro